Schwarzmann d.o.o., Pristava 12a, 1355 Polhov Gradec, Slovenija

tel.: 01 364 73 10, e-mail: info@rastlinjaki-schwarzmann.si

Profesionalni rastlinjaki

Imamo več kot 20 let izkušenj pri načrtovanju, izdelavi in postavljanju profesionalnih rastlinjakov. 2000 objektov v dvajsetih državah v Evropi in tudi v Avstraliji.

Preko 100 ha pokritih površin namenjenih vzgoji zelenjave in cvetja.

Na osnovi naštetih dejstev in povratnih informacij številnih uporabnikov naših rastlinjakov lahko rečemo, da proizvajamo profesionalne rastlinjake najvišjega kakovostnega razreda.

Odločili smo se, da vrtnarjem in pridelovalcem zelenjave v bodoče ponujamo le tiste tipe objektov in opreme, ki so se v praksi obnesli najbolje.

Ponujamo profesionalne rastlinjake širine 8 m in 10 m, slednje še posebej priporočamo tistim, ki ste profesionalni pridelovalci zelenjave ali cvetja, oziroma nameravate to še postati.
V dolžino se rastlinjaki sestavljajo v segmentih po 2 m.

Profesionalni rastlinjaki Schwarzmann so tehnično dovršeni. Razvili smo inovativen način temeljenja, ki omogoča sidranje objekta v podlago brez betoniranja.

Pocinkano jekleno konstrukcijo izdelujemo iz cevi, katerih prednost je, da imajo pocinkano tudi notranjost. To zagotavlja izjemno korozijsko odpornost rastlinjakov.

Vsi naši profesionalni rastlinjaki so prekriti z dvojno, visoko kvalitetno EVA folijo, nemškega porekla. Namensko puhalo zagotavlja ustrezen tlak in s tem razmak med obema plastema folije. V praksi se je izkazalo, da je zamenjava potrebna v povprečju šele po 10 in več letih, kar je 2 do 3 krat več od navedene garancije proizvajalca.

Za pritrjevanje folije na konstrukcijo smo razvili tri tipe Alu profilov. Po naročilu nam jih na naših orodjih proizvajajo v Italiji.

Za ponudbo nam pošljite povpraševanje z željenimi dimenzijami preko obrazca ali
na e-mail: info@rastlinjaki-schwarzmann.si

Galerija

PROFESIONALNI RASTLINJAKI

MULTITUNELI

Poglejte si še:
> Schwarzmann polprofesionalni rastlinjaki
> Schwarzmann hobi rastlinjaki

 

CE certifikatSchwarzmann blagovna znamkaVarcert certifikatAA boniteta