Schwarzmann d.o.o., Pristava 12a, 1355 Polhov Gradec, Slovenija

tel.: 01 364 73 10, e-mail: info@rastlinjaki-schwarzmann.si

Kako kupiti rastlinjak

Vremenske razmere v Sloveniji so zelo zahtevne. Prav zato ima vzgoja zelenjave v rastlinjaku toliko prednosti pred vzgojo na prostem. Pri razvoju hobi rastlinjakov smo sledili izkušnjam pridobljenim z izdelovanjem in postavljanjem večjih profesionalnih rastlinjakov.

Veseli smo, da nam je uspelo zadostiti štirim osnovnim pogojem, ki jih vidimo kot ključne in Vam jih polagamo na dušo pri nakupu rastlinjaka.

Iz zgoraj navedenih razlogov so naši hobi rastlinjaki izdelani iz sledečih elementov in materialov, iz katerih izdelamo rastlinjak po sledečem vrstnem redu:

Z največjim veseljem bi Vam rastlinjak sestavili v celoti pri nas, vendar je razen osnovnega modela širine 2,4 m, zaradi predpisov onemogočen prevoz. V celoti ga sestavimo, potem pa delno razstavimo za transport. Ker je bil Vaš rastlinjak sestavljen že pri nas, ga boste na svoji gredi sestavili brez vrtanja, kovičenja, rezanja in ostalih ključavničarskih opravil, za katera morda niste usposobljeni, ali pa nimate orodja.

Že z upoštevanjem osnovnih navodil, vam zagotavljamo, da bo rastlinjak varno stal, v njem pa bo zrasla občudovanja vredna Vaša, Domača zelenjava.

Dodatna podrobna navodila o montaži pa dodajamo zato, da bo Vaš rastlinjak tudi lep izdelek, Vam v ponos in nam v reklamo.

Naši rastlinjaki so dražji od konkurence, ker taki kot so, cenejši ne morejo biti!

Uživajte v vzgoji lastne zelenjave!

Tomaž Schwarzmann, (dvajset let izkušenj pri projektiranju, izdelovanju in postavljanju rastlinjakov doma, v Evropi in Svetu, deset let izkušenj v vzgoji zelenjave na prostem in v lastnem, družinskem rastlinjaku.)

 

CE certifikatSchwarzmann blagovna znamkaVarcert certifikatAA boniteta